fbpx

Öppet Hus


Öppet hus för barn, unga och vuxna!

Lördag den 5 december öppnar vi upp vårt teaterhus speciellt med fokus på vår unga publik! Genom att visa alla våra aktuella föreställningar för barn och unga, men också med rundvandringar, workshops, sagostunder och mycket mer vill vi hälsa barn, unga och vuxna varmt välkomna till Folkteaterns öppna hus!

 

Oppet _hus

 

Dagen börjar med Vargar i Väggarna, en föreställning rekommenderad från 6 år. Berättelsen är baserad på boken The Wolves In The Walls av den världsberömde barnboks- och fantasyförfattaren Neil Gaiman och illustratören Dave McKean. Vargar i Väggarna kommer denna dag att efterföljas av en rundvandring i teaterhusets väggar och sedan vargpyssel med popcorn. Därefter visar vi föreställningen Hemligheter för barn från 10 år. Det är en berättelse om att börja på något nytt, att bli vuxen och att inleda en resa i en värld utanför en själv. Även Hemligheter efterföljs av en rundvandring och sedan ett hemligt laboratorium för publiken! Avslutningsvis visar vi vår föreställning KÄRLEKEN ÄR FRI!? som spelas för ungdomar och vuxna. Det är en föreställning som handlar om individens rättighet att välja identitet och grupptillhörighet i relation till kärlek, familj, kultur, tradition och samhälle.

Förutom detta är ni välkomna på Sagostund på arabiska kl 12.30 med skådespelaren Furat Jari som berättar sagor för alla från 6 år och uppåt. Dessutom har vi tagit fram några av våra mest spännande och konstiga kostymer för de som vill prova!

Varmt välkommen till oss på Öppet Hus den 5 december!

Fri entré. Servering finns under hela dagen.
  Förboka gärna plats till det du vill se och göra från programmet, på biljett@gavlefolkteater.se
eller 026-54 65 19, för att vara garanterad plats.

Folkteatern, Norra Rådmansgatan 23, Gävle.

 

11.00 – 11.30 Vargar i Väggarna
11.40 – 12.30 En promenad i teaterns väggar och vargpyssel för barn från 6 år
12.00 – 13.00 Klä ut dig i teaterns knäppaste kostymer, för alla åldrar!
12.30 – 12.50 Sagostund på arabiska med Furat Jari
13.00 – 14.00 Hemligheter
14.00 – 14.45 Rundvandring och hemligt laboratorium för barn från 10 år
15.00 – 16.00 Klä ut dig i teaterns knäppaste kostymer, för alla åldrar!
16.00 – 17.30 KÄRLEKEN ÄR FRI!?