fbpx
Längd: uppgift saknas
1 Speltillfällen

Folkteatern bjuder tillsammans med Söders Källa in till Vårsalong, på just Söders Källa! Fredag den 22 februari kl 18.00 – 01.00

Vårsalongen är en soaréartad afton i barmiljö, med scenframträdanden och happenings för alla smaker! Under kvällen får du möta Folkteaterns skådespelare och en liten inblick i vad som är på gång under våren.

Vi kommer bland annat bjudas på ett smakprov från Brita Björs kommande föreställning Folkmusikens Queen B, en snabbkurs i cha-cha, för den som vill, med Anders Jacob som är flerfaldig svensk och nordisk mästare i latinamerikanska danser. Ett riktigt roligt quiz med livemusik och framträdanden designat av Gastas Stefan Söderblom och Folkteaterns skådespelare, samt danceoke! (Danceoke är nästan som karaoke fast istället för att sjunga ensam dansar vi tillsammans!)

Sist men inte minst har vi under kvällen med oss Hälsinglands stoltheter – Engmans Kapell som kvällen till ära släpper en ny singel! De har under årens lopp spelat till sig en stor skara fans, framförallt hemma i Hälsingland där de alltid drar fulla hus. Det handlar om energi och spelglädje när bandet står på scenen. Musiken har beskrivits som ”hälsingsk folkrock” och det egna materialet blandas gärna live med en och annan irländsk favorit.
Vi öppnar dörrarna kl 18.00. Då öppnar även baren och det finns möjlighet att köpa soppa och bröd för 75 kr. Quizet börjar kl 19.00, så kom i tid! Det finns chans till fina priser!
Fri entré fram till kl 21.00, därefter kostar det 100 kr i inträde.
Söders Källa ligger på Södra Kansligatan 22 i Gävle

 

Spelschema