fbpx

Vi vill tacka alla er som bokat in sig under året och hoppas att vi kanske kan höras igen under nästa år! Om du jobbar med någon grupp som du tycker borde få möta oss genom Ring så läser vi eller har andra idéer för distansläsningar, tveka inte att höra av dig till oss!


Ring så läser vi!

Nu återupptar vi vårens populära distansmöte Ring så läser vi!

Med Ring så läser vi erbjuder vi en ovanligt exklusiv form av läsning, där du kan boka ett telefonsamtal med någon från vår ensemble om max 30 minuter. Du kan önska en egen text som du vill få uppläst, eller så väljer den skådespelare du pratar med en text till dig. Det kan också finnas tid för samtal om det ni just läst/lyssnat till om du så önskar.

Så här går det till att boka in sig:

Boka in dig genom att skicka ett mail till info@folkteaterngavleborg.se, och skriv Ring så läser vi som ämne. Ange önskad tid som finns tillgänglig. Ange även om du önskar en egen text, eller om du önskar att vi väljer åt dig. Om du har valt en egen text så får du gärna skicka med den i mailet om du har den tillgänglig. Om vi behöver leta upp en text kan vi behöva några förberedelsedagar för hitta det du önskar. Skriv också ditt telefonnummer så kommer vi ringa upp dig på avtalad tid.
Vi besvarar mailen i tur och ordning, och återkommer med bekräftelsemail till dig.

Ring så läser vi i media:
Teater erbjuder privatföreställning över telefon
Klicka och lyssna på Sveriges Radio Studio Ett i P1 Folkteatern satsar på gratis teater över telefon
Klicka och lyssna på  inslaget på P4 GävleborgAnnika fått feeling och diktat en vers som läses upp över telefon av skådespelaren Martin Pareto
Klicka här för att lyssna på Lantzkampen i P1 vecka 19

Gävle-skådespelare ringer upp publiken och ger telefonföreställningar
för en enda person.
Klicka och läs artikeln i Arbetarbladet

Välkommet nytänkande av Folkteatern – utan bröd och skådespel blir vi tokiga under coronakrisen.
Klicka och läs artikeln i Gefle Dagblad