fbpx

Vi vill tacka alla er som bokat in sig under 2020 och hoppas att vi kanske kan höras igen detta år! Om du jobbar med någon grupp som du tycker borde få möta oss genom Ring så läser vi eller har andra idéer för distansläsningar, tveka inte att höra av dig till oss!


Ring så läser vi!

Med Ring så läser vi erbjuder vi en ovanligt exklusiv form av läsning, där du kan boka ett telefonsamtal med någon från vår ensemble om max 30 minuter. Du kan önska en egen text som du vill få uppläst, eller så väljer den skådespelare du pratar med en text till dig. Det kan också finnas tid för samtal om det ni just läst/lyssnat till om du så önskar.

Så här går det till att boka in sig:

Boka in dig genom att skicka ett mail till info@folkteaterngavleborg.se, och skriv Ring så läser vi som ämne. Ange önskad tid som finns tillgänglig. Ange även om du önskar en egen text, eller om du önskar att vi väljer åt dig. Om du har valt en egen text så får du gärna skicka med den i mailet om du har den tillgänglig. Om vi behöver leta upp en text kan vi behöva några förberedelsedagar för hitta det du önskar. Skriv också ditt telefonnummer så kommer vi ringa upp dig på avtalad tid.
Vi besvarar mailen i tur och ordning, och återkommer med bekräftelsemail till dig.