fbpx
Tillgänglighet
Längd: ca 2,5 timme
1 Speltillfällen

Under våren har vi bjudit in till tre kvällar där vi läst teaterpjäser som kan vara aktuella för Folkteaterns repertoar framöver. Eftersom det var så lyckat och roligt lägger vi in ytterligare ett tillfälle innan sommaren. Tisdag den 4 juni är du välkommen att tillsammans med Folkteaterns skådespelare vara med och läsa Jobbet framför allt av Sibylle Berg.

Du kan antingen bara lyssna eller vara med och diskutera hur dessa texter kan vara relevanta för oss, här och nu. Efter läsningen finns det möjlighet att fika och samtala om respektive pjäs för den som vill.  

Tisdag den 4 juni kl 18.00-20.30
Plats: Folkteatern, Gävle

Fri entré, men föranmäl dig gärna i formuläret nedan så att vi bättre kan planera kvällarna, det är dock inget krav utan det går att bara dyka upp också. 

 

Tillgänglighet

Tillgänglighetsinformation för föreställningar på Folkteaterns scen, Norra Rådmansg. 23:

  • Parkeringsplatser finns tillgängliga för dig med tillstånd för rörelsehindrade, infart från N. Rådmansgatan precis vid ingången till teatern
  • Hörselslinga finns
  • Lokalen är tillgänglighetsanpassad för dig som är rullstolsburen. Läsningen äger rum på plan 5, men hiss finns. Tillgänglighetsanpassad toalett finns.
  • Kontaktperson för frågor om tillgänglighet eller för bokning av tecken- eller syntolkning är Linnéa Manzanares, tfn. 073-088 34 40 eller mail linnea.manzanares@folkteaterngavleborg.se 

Spelschema

4 jun Folkteatern, N Rådmansgatan 23, i Gävle.
 
Fri entré, men föranmäl dig gärna så att vi bättre kan planera kvällarna
Boka plats

Boka plats    Genom att lämna din e-mailadress så godkänner du att Folkteatern Gävleborg sparar dina kontaktuppgifter och kontaktar dig i framtiden kring arrangemang vi tror intresserar dig. Om du vill att vi raderar dina kontaktuppgifter kan du när som helst maila till info@folkteaterngavleborg.se och be att få dem borttagna.