fbpx
Längd: uppgift saknas
1 Speltillfällen

Under våren bjuder Folkteatern in till bokcirkel i Gävle med fokus på Franz Kafkas noveller. Det vi tillsammans lär oss, samtalar om och utforskar under kvällarna utgör en del av förarbetet inför ett framtida scenkonstprojekt utifrån Franz Kafkas berättelsevärld och hans verk Förvandlingen. Föreställningen har planerad premiär under 2019. Vid fem tillfällen träffas vi i Folkteaterns foajé för att fika, samtala, vrida och vända på de valda verken utifrån den egna läsupplevelsen och den framtida föreställningen.

Bokcirkeln är öppen för alla men det finns bara ett begränsat antal platser, föranmäl dig via formuläret nedan. När du anmält dig får du ett mail med mer information om nästkommande tillfälle.

 

Tidigare kvällar: 

Onsdag den 30 maj kl 18.30: Josefin, Sångerskan, eller I mössens rike

Onsdag den 18 april kl 18.30:  En Läkare På Landet

Måndag den 26 mars kl 18.30: I Straffkolonin

Onsdag den 21 februari kl 18.30: En svältkonstnär

Onsdag den 31 januari kl 18.30: Redogörelse framlagd för en akademi

Tillgänglighet

  • Parkeringsplatser finns tillgängliga för dig med tillstånd för rörelsehindrade, infart från N. Rådmansgatan precis vid ingången till teatern
  • Lokalen är tillgänglighetsanpassad för dig som är rullstolsburen. Handikappanpassad toalett finns. Föranmäl dock gärna ditt besök så vi kan förbereda rullstolsplats i lokalen (vid behov)
  • Kontaktperson för frågor om tillgänglighet är Amanda Torsdotter, tfn. 026- 54 65 19 eller mail amanda.torsdotter@folkteaterngavleborg.se

Uppdaterat den 17 december 2017.

Spelschema