fbpx
Längd: 4,5 h
2 Speltillfällen

Inspirationsdagen för arrangörer den 16 januari flyttas fram.

Eftersom den här inspirationsdagen var tänkt att bygga på interaktion och nätverk arrangörer emellan bedömer vi att nuvarande restriktioner inte möjliggör detta. Istället för att ställa in helt och hållet flyttar vi fram träffen och hoppas på ljusare tider senare i vår. Observera dock att vi byter lokal till hörsalen på Länsmuseet Gävleborg, Södra Strandgatan 20, Gävle.


Är du kulturarrangör i Gävleborgs län och vill bygga nätverk med andra scenkonstarrangörer inom olika kulturuttryck i länet? Välkommen till en inspirationsdag i arrangörskapets tecken, söndag den 10 april. Under dagen vill vi inspirera till fortsatt kraft i föreningslivet och tillsammans med er tänka kreativt kring hur arrangörskap kan se ut i framtiden!

Var: Länsmuseet Gävleborg, Södra Strandgatan 20, Gävle
När: söndag den 10 april, kl 11.30 – 16.00
Fri entré och vi bjuder på lunch och fika.

Välkommen med din anmälan via formuläret nedan, senast den 3 april 2022. Ange matpreferenser eller allergier, samt om du representerar en förening eller organisation i meddelandefältet i bokningsformuläret.

Om du var anmäld till det ursprungliga tillfället den 16 januari behöver du inte anmäla dig igen utan din anmälan finns kvar till det nya datumet.

Tonvikten för dagen ligger på hur ni och vi arrangerar och marknadsför livearrangemang på scen, och riktar sig främst till ideella arrangörsföreningar i Gävleborg, men arrangörer inom andra kulturuttryck och organisationsformer är också varmt välkomna!

Inspirationsdagen arrangeras av Folkteatern Gävleborg, Region Gävleborg och Riksteatern Gävleborg.

Varmt välkommen!

 


Vaccinationsbevis krävs för detta arrangemang

Regeringen har beslutat om vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare från den 1 december. Om du är över 18 år och vill komma behöver du därför kunna uppvisa ett vaccinationsbevis.

Här kan du läsa mer om Regeringens beslut om vaccinationsbevis

Bra att tänka på inför besöket

  • Vaccinationsbevis gäller för alla över 18 år
  • Vi kommer att skanna ditt vaccinationsbevis, ID-kort samt biljett vid entrén till foajén
  • Kom i god tid innan föreställningen för att undvika köbildning
  • Stanna hemma vid symptom

Här kan du läsa mer om bestämmelser kring vaccinationsbevis och biljetthantering.


Spelschema

10 apr Länsmuséet Gävleborg, Gävle
Fri entré, men föranmälan krävs
Boka plats

Boka plats    Genom att lämna din e-mailadress så godkänner du att Folkteatern Gävleborg sparar dina kontaktuppgifter och kontaktar dig i framtiden kring arrangemang vi tror intresserar dig. Om du vill att vi raderar dina kontaktuppgifter kan du när som helst maila till info@folkteaterngavleborg.se och be att få dem borttagna.