fbpx

Folk På Folkteatern


Folkpa °Folkteatern

 

I föreställningen Framtiden I Mig hör vi ett myller av röster från Gävleborgs län. Här träffas den som är ”tillverkad i en hölada i Söderala” och den som är ”född i en liten by i Burma”. I samband med att Framtiden I Mig ges i Gävle bjuder Folkteatern in fler röster till oss. Efter varje föreställning i Gävle ges plats åt en artist eller grupp med anknytning till vårt län och de många röster som vårt Gävleborg rymmer.

Folk på Folkteatern får du höra fler röster från Gävleborg. Artisterna uppträder i Folkteaterns foajé som en avslutande akt till föreställningen Framtiden I Mig och konserten ingår som en del av teaterbiljetten.

Stanna kvar en stund efter föreställningen och njut av lite musik!


Vi är mycket glada att presentera:

Lördag den 16 april: Koma NurDil
Bandet Koma NurDil består av tre medlemmar: pappa Ferit och döttrarna Nurfer och Dilem.
Ferit och Nurfer spelar instrumentet tambur / saz och Dilem sjunger – på 4 språk!

Lördag den 30 april: Saga Skönblom
Saga Sko¨nblom a¨r sa°ngare och låtskrivare och har bland annat deltagit i Systrarna Ga¨vleborg, som har syfte att fa° in fler tjejer i musikbranchen. Där har hon bland annat coachats av Marit Bergman och Nino Ramsby.

Lördag den 7 maj: Fikret Çesmeli
Fikret Çesmeli är skådespelare, sångare och musiker. Han medverkar i föreställningen KÄRLEKEN ÄR FRI!? och har tidigare setts i Elektras systrar, Elektras bröder och Elektra show som var samarbeten med Uppsala Stadsteater, Riksteatern och Fryshuset.

Lördag den 21 maj: Musikanterna
På vår sista föreställning bjuder vi på förlängd konsert med musikanterna från Framtiden I MIg! Under ledning av Görgen Antonsson får vi en specialkonsert med Lasse Feltblad, Simon Larsson, Ingela Lindkvist och Mimmi Ingelman Åslund.