fbpx

Clowner Utan Gränser


Cug2

SÖNDAG DEN 8 MAJ KL 12.30: WORKSHOP!

Folkteatern och Clowner utan Gränser bjuder in till workshop för barn och familjer som vill leka, skratta och komma i kontakt med varandra. Workshopen riktar sig framför allt till ensamkommande barn som kommit till Sverige på flykt och som nu bor i Gävle. Ett fåtal platser finns även för familjer som vill träffa och leka med clownerna, och knyta kontakter med barn som varit på flykt. 

 

Fri entré! Dagen börjar kl 12.30 och avslutas kl 16.00.

För bokning och mer information: biljett@gavlefolkteater.se, alternativt 026-54 65 19

Sista anmälningsdag fredag den 6 maj

Tolkar finns på plats.

 

MÅNDAG DEN 9 MAJ KL 18.00: FÖRESTÄLLNING!

Kom och se föreställningen som ska ges i Grekland under sommaren! Hör hur clownerna berättar om förutsättningarna för resan och hur de förbereder sig inför en sådan föreställning.

 

För alla åldrar. Fri entré!

För mer information och bokning: biljett@gavlefolkteater.se, alternativt 026-54 65 19

Mer info om kvällen: 

Clownsamarbete för Folkteatern vill ge flyktingar i Grekland en stunds glädje / Hela Hälsingland  

Folkteatern hjälper clowner och flyktingar / Arbetarbladet


Clowner utan Gränser grundades 1996 och är en obunden ideell organisation som bedriver verksamhet för barn runt om i världen. De utgår från FNs konvention om barn rättigheter. Organisationen påminner barn i flyktingläger, ungdomsfängelser och andra utsatta miljöer om att de är viktiga och att det finns andra utanför som ser dem. När det fungerar som bäst skapas hopp, mänsklighet och livsvilja. Sedan starten 1996 har de mött och skrattat med mer än en och en halv miljon barn.

Läs mer om Clowner utan Gränsers arbete här: www.skratt.nu