Hoppa direkt till innehållet

Konst och kultur på gårdarna

Runt om på Gävle Strand, Nordost och Öster arrangerar vi pop-up workshops i dans, konst, musik och cirkus. För barn, unga och även vuxna boende i områdena. Tillsammans skapar vi en kreativ somrig dag!

LängdSe respektive workshop
Spelas t o m2021-06-05
Premiär2021-06-05
FÖRSOMMAR PÅ SNÖ

Runt om på Nordost, Öster och Gävle Strand arrangerar vi pop-up workshops i dans, konst, musik och cirkus. På kvällen blir det Show i den runda scenen på Apelgården i Nordost. Tillsammans skapar vi en kreativ försomrig dag!

Dagen arrangeras för barn, unga och även vuxna som bor på SNÖ - Gävle Strand, Nordost och Öster. Ingen kostnad. En del workshops har begränsat med platser. Anmälan är nu stängd men du kan även anmäla dig på plats om det finns lediga platser.

Kom ihåg att hålla avstånd, så inte trängsel uppstår. Håll också tummarna för sol, för vid dåligt väder ställs arrangemanget in.

Konst och kultur på gårdarna arrangeras tillsammans av Hyresgästföreningen, Folkteatern Gävleborg, ABF Gästrikebygden, Rapatac och Studieförbundet Vuxenskolan. I samarbete med: Gavlegårdarna genom Nätverket SNÖ och Gävle kommun.


chevron-down