fbpx

SAD Symphony – Grupperbjudande


Låt din grupp inspireras av en lärorik och stärkande föreställning som passar många

SAD Symphony består av sex scenkonstnärer och sex specialinbjudna amatörer. Tillsammans bildar de en kör som söker tröst och hittar styrka i varandra och musiken.

SAD Symphony är en symfoni av drömmar, kroppar och röster. Finns de gemensamma drömmarna kvar och vad betyder en samlad röst, en samlad rörelse? Några står ut och några hör till, några får höras och några göms. Med utopiska förtoner och kärlek för det bombastiska lyfter vi fram likheter och olikheter, individer och kollektiva formationer.

SAD Symphony tror att vi behöver varandra och att vi kan stå tillsammans i de svåra frågorna. Vi utmanar tanken om röstens och kroppens begränsningar och formar en kör av 12 artister med uppdrag att söka hela vägen ut i fingerspetsarna efter minsta gemensamma nämnare.

Grupperbjudande

Vi tror att den här föreställningen är särskilt relevant för människor som själva inte tillhör majoritetssamhället, alltså människor som lever i någon form av utanförskap, och deras närstående. I SAD Symphony ges det plats i strålkastarljuset för människor vi ofta inte får se på scen; människor som har en annorlunda kroppsfunktionalitet eller ursprung, som fötts i fel kropp eller vars kropp har åldrats.

Föreställningen vilar mycket på musik och rörelse, vilket också ger en bättre tillgänglighet för personer med intellektuella funktionsvariationer eller som inte pratar svenska.

Vi tror att SAD Symphony även är inspirerande och lärorik för de som på ett eller annat sätt arbetar med de här grupperna i sin vardag; SFI-lärare, specialpedagoger, personliga assistenter och boendestödjare exempelvis.

För dig som vill gå med din organisation, arbetsplats, skolklass eller liknande kan vi erbjuda följande grupprabatt:

Minst 5 personer: 25% rabatt
Minst 10 personer 50% rabatt

Notera: Rabatten gäller endast på biljetter till ordinarie pris á 150kr. Ungdomar t.o.m. 26 år och studenter betalar 75 kr per biljett. 

Boka: via mail, biljett@folkteaterngavleborg.se, eller tfn. 026 54 65 11

SAD Symphony är en samproduktion mellan Folkteatern Gävleborg och Shake it Collaborations med stöd av Kulturrådet och Stockholm Stad.

Läs mer om Shake it Collaborations här!