fbpx

Idlaflickorna, av Kristina Lugn, är ett audioteaterverk att exklusivt uppleva en gång och sen aldrig igen. Det här är ett lustprojekt om nystart, omtag och pånyttfödelse. En upprättelse för Lillemor, Barbro, Yrsa, Tove, Gåsa-Flåsa, Sessa-Lätt och mamma. Och alla andra.

För i nattens utkanter. I hjärtats hemtrakter. Sitter de urvuxna flickorna, de bortsprungna mammorna, redo för urspårning och episk frigörelse!

Luta dig tillbaka i soffan därhemma eller plocka med dig din telefon ut på promenad och följ med Lillemor, Barbro och alla de andra på charter till Gardasjön.


Vill du lyssna?

Det är kostnadsfritt att lyssna, men för att kunna ta del av audioteaterverket behöver du anmäla dig till oss i formuläret nedan. När du är anmäld kommer ett bekräftelsemejl till din e-postadress. Audioteatern nås via en privat länk som går till en spelare på soundcloud.com, därför kommer du att behöva ha en stabil internetuppkoppling för att kunna ta del av Idlaflickorna. Länken är endast giltig under ett par timmar vid föreställningstillfället och skickas därför ut i ett separat mejl en timme innan föreställningens start. För bästa upplevelse använd hörlurar vid lyssning. Audioteaterverket är ca 50 minuter långt.

För frågor kontakta Anna-Karin Berglund, kommunikatör
på: anna-karin.berglund@folkteaterngavleborg.se.


Vill du arrangera?

Vi letar efter dig som med din förening, organisation eller enskilt vill arrangera eller på något annat sätt vill tänka kring hur den här audioteatern kan möta publik runt om i Gävleborg!

Det kan vara allt från helt digitala lyssningstillfällen som denna eller en gemensam lyssning på en naturskön plats eller ett annat rum – eller en kombination. Det kan i tid vara allt från nutid under nuvarande nedstängning till en mer virusfri framtid. Även mer lösa tankar kring hur det skulle kunna arrangeras tas tacksamt emot!

Hör av dig till Peter Oijens på peter.oijens@folkteaterngavleborg.se

Spelschema

8 mar Digital föreställning

Fullbokad
20 mar Digital föreställning
Kostnadsfritt, men föranmälan krävs
Boka plats

Boka platsGenom att lämna din e-mailadress så godkänner du att Folkteatern Gävleborg sparar dina kontaktuppgifter och kontaktar dig i framtiden kring arrangemang vi tror intresserar dig. Om du vill att vi raderar dina kontaktuppgifter kan du när som helst maila till info@folkteaterngavleborg.se och be att få dem borttagna.