Information med anledning av virusutvecklingen i samhället

Uppdaterad torsdag den 19 mars kl 17.30

Samtlig publik verksamhet kommande tid ställs nu in tills vidare.
Utifrån de förutsättningarna som råder väljer Folkteatern Gävleborg nu att fatta ett mer långsiktigt beslut för vår verksamhet framöver. Detta för att skapa de bästa förutsättningarna för vår konstnärliga verksamhet, med omtanke om vår publik, våra arrangörer, samarbetspartners och oss själva.
 
Detta beslut innebär:
  • Att Perplex premiär framskjuts till efter sommaren
  • Att Kurage turné i Gävleborg ställs in fram till och med juni.
    Beslutet kan komma att ändras utifrån utvecklingen.
  • Att all övrig publik verksamhet ställs in tills vidare 
 
Återbetalning av biljetter:
  • Alla med biljett kommer kontaktas av oss.
  • Vi kommer att ersätta alla som har köpt biljetter till Perplex och Kurage i Gävle. Gällande Kurage på Gävle Teater, vänligen se www.gavleteater.se 
  • Vi behandlar föreställningarna i tur och ordning. Vår biljettleverantör är hårt belastad just nu och det kan därför ta ett tag innan vi når alla.
  • Alla med biljett köpt av någon av våra arrangörer kontaktas av respektive arrangör. Har du frågor gällande en biljett köpt av arrangör hjälper vi gärna till, det går bra att kontakta Folkteatern enligt nedan.
Vi fortsätter noggrant att följa händelseutvecklingen och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner.


Vi beklagar verkligen detta beslut som vi ser som nödvändigt men ser med tillförsikt på framtiden. Vi finns fortsatt tillgängliga och arbetar vidare med att möta er, vår publik, på andra sätt under våren. 

Vill ni komma i kontakt med oss går det bra att skicka e-post till info@folkteaterngavleborg.se, eller ringa någon av våra kommunikatörer eller producenter. Du hittar kontaktuppgifter på https://folkteaterngavleborg.se/om-oss/personal/
 
 
Våra varma hälsningar och tankar till er alla!
 
Folkteatern Gävleborg