fbpx

Information med anledning av virusutvecklingen i samhället

Uppdaterad tisdag den 17 november kl 08.22

Kära publik, Folkteatern Gävleborg ställer nu in samtlig publik verksamhet

Under måndag den 16 november infördes skärpta allmänna råd i Gävleborgs län, samt att taket för allmänna sammankomster sänks till max åtta personer nationellt. Med anledning av det väljer Folkteatern nu att ställa in samtlig publik verksamhet fram till och med årsskiftet. Beslutet träder i kraft med omedelbar verkan.

Återbetalning av biljetter:
– Alla med biljett till Perplex kommer kontaktas av oss.
– Vi kommer att ersätta alla som har köpt biljetter till Perplex. 
– Vi behandlar föreställningarna i tur och ordning. Vår biljettleverantör är hårt belastad just nu och det kan därför ta ett tag innan vi når alla.
– Har du biljett till Kurage på turné ber vi dig kontakta den lokala arrangören.

Vi följer fortsatt noggrant händelseutvecklingen och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner.

Vi beklagar verkligen detta beslut som vi ser som nödvändigt men ser med tillförsikt på framtiden. Vi finns fortsatt tillgängliga och arbetar vidare med att nå er, vår publik, på andra sätt.

Vill ni komma i kontakt med oss går det bra att skicka e-post till info@folkteaterngavleborg.se, eller ringa någon av våra kommunikatörer eller producenter. Du hittar kontaktuppgifter på https://folkteaterngavleborg.se/om-oss/personal/


Frågor och svar om coronaviruset/covid-19 på krisinformation.se (länk)