fbpx

Information med anledning av virusutvecklingen i samhället

Uppdaterad torsdag den 13 januari kl 10.00

Folkteatern och Skottes Musikteater har idag fattat beslut om att ställa in resterande föreställningar av Prins Perikles och hans dotter Marina, med anledning av de nya restriktionerna.
 
Vår bedömning är att detta beslut är det bästa utifrån vårt uppdrag att både ge all publik en fullödig konstnärlig upplevelse av föreställningen samt tillgodose de nya restriktionerna. Vi kan med dessa inte heller tillgodose publikplatser i relation till publikens efterfrågan för de föreställningar som är kvar i spelperioden. 
 
Publik till resterande föreställningar kommer kontaktas direkt med information och samtliga biljetter kommer att återköpas.
 
Vi ser över möjligheten att återuppta föreställningen längre fram för en ny spelperiod.
 

 

Vill ni komma i kontakt med oss går det bra att skicka e-post till info@folkteaterngavleborg.se, eller ringa någon av våra kommunikatörer eller producenter. Du hittar kontaktuppgifter på https://folkteaterngavleborg.se/om-oss/personal/

Vi är en del av branschorganisationen Svensk Scenkonsts arbete ”Scenkonst med omtanke” som innebär riktlinjer och information för trygga scenkonstupplevelser.


Frågor och svar om coronaviruset/covid-19 på krisinformation.se