fbpx

Kommunikatör med inriktning mot publika relationer

Om arbetet

Du kommer ingå i ett team av totalt tre kommunikatörer, varav en med inriktning mot produktion och arrangörsutveckling, samt en med inriktning mot form, webb och digitala verktyg. I din roll som kommunikatör jobbar du såväl operativt som strategiskt tillsammans med kollegor inom kommunikation och i övrig organisation. 

I rollen som kommunikatör och anställd på Folkteatern ingår utåtriktat arbete mot publik, kommunikationsmässigt likväl som fysiskt på plats vid föreställningar och andra typer av publika arrangemang. Du arbetar utåtriktat runtom i hela Gävleborgs län med lokala kommunikationsprojekt, samt att du tillsammans med dina kollegor arbetar för att Folkteaterns verksamhet kommer så många som möjligt till del. Merparten av arbetet består av att initiera och upprätthålla olika samarbeten.

Vad vi söker efter:
Du har en god kommunikativ förmåga och kan möta människor på ett flexibelt och inspirerande sätt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med att skapa nya kontakter. Du bör utöver detta ha kunskap och erfarenhet inom något av områdena:

  • scenkonst
  • publikarbete
  • arrangörskap och föreningsliv
  • lokal kännedom av Gävleborgs län

Vidare har du erfarenhet av att planera och skapa relevant och engagerande innehåll för sociala medier, samt annonser för dessa kanaler.

Du har högskoleutbildning inom exempelvis media och kommunikation eller likvärdig, och/eller dokumenterad erfarenhet av kommunikation och marknadsföring. 

Om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med arbetsort Gävle men med arbetsområde i hela Gävleborgs län. Mycket av arbetet sker runtom i länet och vi ser därför att du bor/bosätter dig i närområdet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde 2022-08-08, eller enligt överenskommelse. Oreglerad arbetstid. Körkort önskvärt.

För mer information, kontakta:
Amanda Torsdotter, kommunikationsstrateg: amanda.torsdotter@folkteaterngavleborg.se / 072-225 63 85
Anna Pareto, facklig företrädare: anna.pareto@folkteaterngavleborg.se / 073-049 84 76

Ansökan:
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till ansokan@folkteaterngavleborg.se. Ange tjänst du söker i ämnesraden på mailet. Sista ansökningsdag är söndag 22 maj. Vi hanterar ansökningar löpande.