fbpx

Folkteatern Gävleborg söker medarbetare till vår verkstad

Folkteaterns verkstad söker en driven, kunnig och strukturerad smed/snickare för arbete med tillverkningsprocesser för våra scenkonstproduktioner. Vi lägger särskild tonvikt på att den sökande har smide som sin främsta kompetens och vi ser mycket gärna att du också har erfarenhet av att arbeta med snickeri. Därtill egenskaper och stark vilja som främjar samarbete och kommunikation, för att gemensamt nå fram i arbetsprocesserna. 
 
Som medarbetare kommer du att ansvara för delar av framtagande av scenografi i olika arbetsmodeller, med olika tillvägagångssätt, material och verktyg. I arbetet kan även resor förekomma, i de fall turnerande föreställningar behöver platsbyggen av scenografi exempelvis.
 
Arbetet leds av Verkstadschef.
 
Folkteaterns verkstad är i en spännande utvecklingsprocess med ny lokal och ett nytt kollegium.

Du bör ha minst två års relevant yrkeserfarenhet och/eller utbildning samt ett intresse för att arbeta i konstnärliga processer. 
Det är ett krav att du har B-körkort. C-körkort är meriterande. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 
Tillträde den 1 november 2022 eller enligt överenskommelse. Vi söker också kompetens för kortare åtaganden, så även du som är egenföretagare är varmt välkommen att söka.

Ansökan:
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till ansokan@folkteaterngavleborg.se. Sista ansökningsdag är söndag den 2 oktober. Vi hanterar ansökningar löpande.
 
För mer information, kontakta: 
Marcus Hellsten, teaterchef: marcus.hellsten@folkteaterngavleborg.se / 070-233 76 72 
Niklas Wiberg, verkstadschef: niklas.wiberg@folkteaterngavleborg.se / 070-546 09 09‬
Lotta Östlin Stenshäll, facklig företrädare: lotta.ostlin.stenshall@folkteaterngavleborg.se