fbpx

Folkteatern Gävleborg söker kommunikatör med inriktning mot form, webb och digitala verktyg

Om arbetet
Du kommer ingå i ett team av totalt tre kommunikatörer, varav en med inriktning mot produktion och arrangörsutveckling, samt en med inriktning mot publika relationer. I din roll som kommunikatör jobbar du såväl operativt som strategiskt tillsammans med kollegor inom kommunikation och i övrig organisation. 

Du kommer att planera och genomföra kommunikationsinsatser för teaterns verksamhet. Du arbetar med att skapa nytt och förvalta, samt bearbeta befintligt redaktionellt innehåll i våra digitala kanaler. Du bevakar att innehållet är användarvänligt, tillgängligt och målgruppsanpassat. I rollen behöver du därför vara både bollplank och problemlösare, såväl som kreativ nytänkare. 

I rollen som kommunikatör och anställd på Folkteatern ingår också utåtriktat arbete mot publik, kommunikationsmässigt likväl som fysiskt på plats vid föreställningar och andra typer av publika arrangemang. Arbetstid förekommer därför även på kvällar och helger.

Vad vi söker efter:
Du vet hur kommunikation fungerar bäst utifrån syfte, mål och kanal, och är en god skribent. Du brinner för mottagarperspektivet och vill vara med och driva utvecklingen av Folkteatern Gävleborgs kommunikation framåt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med att skapa nya kontakter, och du har god teknisk förståelse.

Vidare har du goda kunskaper inom webbkommunikation och webbpublicering, och har arbetat med wordpress och Apsis eller liknande.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att leda projekt, samt erfarenhet av formgivning och bildhantering via Adobe InDesign och Photoshop (och övriga Adobe Creative Suite)

Du har högskoleutbildning inom exempelvis media och kommunikation eller likvärdig, och/eller dokumenterad erfarenhet av kommunikation och marknadsföring.

Om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med arbetsort Gävle och är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde 2022-08-08, eller enligt överenskommelse. Oreglerad arbetstid. Körkort önskvärt.

För mer information, kontakta:
Amanda Torsdotter, kommunikationsstrateg: amanda.torsdotter@folkteaterngavleborg.se / 072-225 63 85
Anna Pareto, facklig företrädare: anna.pareto@folkteaterngavleborg.se / 073-049 84 76

Ansökan:
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till ansokan@folkteaterngavleborg.se. Ange tjänst du söker i ämnesraden på mailet.  Sista ansökningsdag är söndag 22 maj. Vi hanterar ansökningar löpande.