fbpx

Boka-tidigt rabatt!

Du som köper dina biljetter innan premiären den 19 januari får köpa din biljett för endast 100kr (ord. pris 150kr). Priset gäller endast biljetter till ordinarie pris, ej rabatterade biljetter och endast för dig som köper dina biljetter online via tickster.com.

För att nyttja erbjudandet, ange koden: BOKAFB17 i kassan när du köper dina biljetter via tickster.com (klicka på länken för att komma direkt till bokningen).

TRANSAKTION

Transaktion

Transaktion. Om sex mot ersättning bland unga killar. Hur pratar vi om det?
Vad är samhällets bild av säljare och köpare? Och hur talar vi om det utan skam och förutfattade meningar?

Två personer träffas på en avtalad plats. I simhallen. I en bil. Ett hotell. I radhusets sovrum. De har aldrig setts förut, men reglerna är redan bestämda: en av dem har pengarna, den andra sin kropp.

En snabbt växande grupp av sexsäljare finns bland ungdomar, unga killar, på nätet. För att belysa och hitta fler perspektiv skapar Folkteatern i Gävleborg ett scenkonstverk som baseras på autentiska berättelser, nyskriven musik, drömmar, fakta och fantasier.

”Jag har egentligen bara berättat det här för två vänner.
Dom som jag visste skulle kunna ta det.
Inte skuldbelägga, skrika eller bli rädda.
Men säga, ta hand om dig, prata med mig.”

”Farbrorn längtar efter närhet. Han är så liten.
Jag börjar känna ömhet för honom. Lite äcklad på samma gång.
Hur ofta gör han det här? Är han schyst mot dom andra killarna?
Hur kommer det kännas att kyssa någon som skulle kunna vara min morfar?”

Läs mer om föreställningen

Tami T’s (tidigare Tamai Tamaki) genombrott som artist kom med låten I never loved this hard before, som utgjorde signaturlåten för filmen Någonting måste gå sönder i regi av Ester Martin Bergsmark. Tami har de senaste åren turnerat världen över och kommer under hösten och våren vara knuten till Folkteatern i Gävleborg och föreställningen Transaktion.

Information för dig som skall se föreställningen i Gävle:

Föreställningarna i Gävle spelas i Gamla Katolska Kyrkan, N. Centralgatan 10 (klicka här för karta).
Du som vill lösa biljett direkt på plats kan göra det från en timme innan föreställningsstart. Biljetterna säljs i församlingshuset till vänster om ingången till kyrkan.

Portarna till lokalen öppnas 15 minuter innan föreställningen börjar. Notera att vi inte erbjuder servering av mat och dryck i lokalen utan att vi istället hänvisar våra besökare till Restaurang Tennstopet, beläget precis runt hörnet (Nygatan 38).